Trial-pyöräilyn harrastajan treeniohjelma 2 tai 6 /kk

120,00300,00

Oletko valmis asettamaan itsellesi tavoitteen ja kehittymään trial-pyöräilyssä. Tämän harrastajan treeniohjelman avulla pääset siihen entistä nopeammin.

Sisältö 2 tai 6 /kk:

  • Lähtötasotreeni (1,5 h) yhdessä valmentajan kanssa
  • Treeniohjelma
  • Kaikki tekniikkavideot
  • Videokommentit
  • 1,5 tunnin yksityistreenit valmentajan kanssa jokaisen kuukauden alussa, (2kk = yhden kerran) tai (6kk = viisi kertaa)

Kuvaus

Harrastajan treeniohjelma sisältää lähtötasotreenin (1,5 h) yhdessä valmentajan kanssa, jonka jälkeen yhdessä keskusteltujen tavoitteiden pohjalta rakennetaan kerrallaan yhden kuukauden juuri sinulle sopiva treeniohjelma. Jos käyt jo valmiiksi jonkun ryhmän/seuran treeneissä voidaan ne päivät ottaa huomioon ja rakentaa ohjelmaa sen ympärille. Kuukauden aikana on mahdollista lähettää videoita treeneistä valmentajan kommentoitavaksi. Jokaisen uuden kuukauden alussa on 1,5 tunnin yksityistreenit valmentajan kanssa. Silloin keskustellaan miten treenit ovat sujuneet ja tehdään ohjelma tulevalle kuukaudelle.

Treeniohjelma sopii kaiken ikäisille trial-pyöräilijöille, jotka ovat kiinnostuneet treenaamaan tavoitteellisemmin kohti tavoitteitaan.

Valmentajan tällä kurssilla toimii Eemeli Kanervo, jolla on usean vuoden kokemus trial-pyöräilystä ja valmentamisesta.

Lisätiedot

Kesto

2 kk, 6 kk

Trial-pyöräilyn harrastajan treeniohjelma 2 tai 6 /kk
120,00300,00