Jyväskylän trialhallin seuravuoroille osallistuminen

Oletko kiinnostunut osallistumaan seuran omatoimisille vuoroille? Täytä tästä alustava kysely. Osallistuja määrän avulla laskemme edullisimman mahdollisen hinnan osallistua vuoroille.

20221127_195805

Miten seuravuorot toimivat?

Alustavan kyselyn avulla selvitämme harrastajille kaksi parasta treenipäivää. Ne päivät lukitaan kalenteriin ja silloin on mahdollista käydä omatoimisesti hallilla treenaamassa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä koodin hallille, joka sijaitsee Seppälässä Gummerustalolla (Alasinkatu 1-3).

Paljonko osallistuminen vuoroille maksaa?

Vuoroille voi osallistua kuukausisopimuksella, jonka hinta määräytyy kävijöiden mukaan. Seuravuorojen toteutuminen edellyttää, että kuukausisopimuksella osallistuvia on vähintään 4 henkilöä, jolloin hinta olisi noin 30 €/kk. Vuoroille voi osallistua myös kertamaksulla 10 €/kerta. Osallistuminen vuoroille edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenyys 2024 on 50 €.

Vuoroille ilmoittautuminen ja aikataulut (nimenhuuto)

Käytössämme on nimenhuuto palvelu, jonka kautta tulee AINA ilmoittautua vuoroille. Näin voimme pitää kirjaa siitä kuinka paljon hallilla on käyttäjiä. Nimenhuudosta pystyt myös tarkistamaan tarkemmat aikataulut.

Ota yhteyttä

Eemeli Kanervo (lisätietoa)
045 801 5074
eemeli.kanervo@fillaritrial.com

Laura Kanervo (varaukset)
050 369 2039
laura.kanervo@gmail.com

Hallin sijainti

Jyväskylän skeitti- ja trialhalli

Gummerustalo, alasinkatu 1-3

Jyväskylä