Valmennus

Suomen Fillari Trial koulun

Yhteiset viikkotreenit

Trial-pyöräily on monipuolinen urheilulaji, joka kehittää useita fyysisiä ominaisuuksia. Erilaiset esteet asettavat mielenkiintoisia haasteita, joiden ylittäminen vaatii keskittymistä ja päättäväisyyttä. Trial-pyöräilyä voi harrastaa melkein missä tahansa, mistä vain löytyy kiviä tai muita esteitä. Lajin aloittaminen on helppoa ja turvallista, kun sen tekee valvotusti kokeneen harrastajan/ohjaajan kanssa.

Lajin aloittaminen on helpointa yhteistreenien kautta. Treeneistä löytyy aina kokeilupyöriä, joilla on mahdollista aloittaa harrastaminen. Kesällä 2022 treenejä järjestetään aina Ma, Ti ja To iltaisin. Tarkemmat ajankohdat ja paikat löydät täältä: https://suomenfillaritrialkoulu.nimenhuuto.com/public_join

Henkilökohtainen

Treeniohjelma

Oletko valmis asettamaan itsellesi tavoitteen ja kehittymään trial-pyöräilyssä entistä nopeammin. Meiltä löydät kolme erilaista treeniohjelmaa:

  • Trial-pyöräilyn perus treeniohjelma 3 viikkoa
  • Trial-pyöräilyn harrastajan treeniohjelma 2 tai 6 /kk
  • Trial-pyöräilyn Pro treeniohjelma 2 tai 6 /kk

Ohjelmat sisältävät vähintään yhden yksityistunnin valmentajamme Eemeli Kanervon kanssa, treeniohjelman, opetusvideoita sekä pidemmissä ohjelmissa videoiden lähetys ja kommentointi mahdollisuuden esim. WhatsAppin kautta. Yksityisvalmennukset sovitaan yhdessä ja ne voidaan tarvittaessa järjestää eri puolella Suomea.